Opleidingen

Stukadoor

Opleidingen STUC

Lees hier meer informatie over de opleiding tot stukadoor. Heb je toch nog vragen? Stuur dan een bericht via het contactformulier. We helpen je natuurlijk graag.

Plafond-wandmonteur

Open dagen STUC

Lees hier meer informatie over de opleiding tot plafond-wandmonteur. Heb je toch nog vragen? Stuur dan een bericht via het contactformulier. We helpen je graag.

Dekvloerenlegger

Aanmelden bij STUC

Lees hier meer informatie over de opleiding tot dekvloerenlegger. Heb je toch nog vragen? Stuur dan een bericht via het contactformulier. We helpen je graag.

Duizenden vakmensen gingen je voor
Partner van NOA
Baangarantie

De voordelen van NOA Opleidingsbedrijf Afbouw

 

  • Baangarantie;

 

  • Voor vakmensen, door vakmensen;

 

 

  • Van de afbouw, voor de afbouw;

 

  • Coaching & begeleiding;

 

  • Jarenlange ervaring in opleiden in de afbouw;

 

  • Een baan met toekomst.

Over NOA Opleidingsbedrijf Afbouw

 

NOA Opleidingsbedrijf Afbouw enthousiasmeert jongeren voor een beroep in de afbouwsector. Het resultaat; drie gerichte BBL-vakopleidingen aangeboden door vakmensen. Met deze opleidingen brengt NOA Opleidingsbedrijf Afbouw jongeren met passie en leerbedrijven met ervaring bij elkaar. Altijd met een passend samenwerkingsverband en dus baangarantie. Om de juiste match te vinden organiseert NOA Opleidingsbedrijf Afbouw gastlessen, informatieavonden en stages. Ook ondersteunt NOA Opleidingsbedrijf Afbouw het ROC in het (praktische) onderwijs en werven en selecteren leerlingen via een starterstraject. Altijd zoekend naar de beste oplossing voor de jongeren en leerbedrijven.

Oud-leerlingen aan het woord


“Ik ben blij dat ik enkele jaren geleden voor de opleiding tot stukadoor bij STUC Werk en Leren koos. De BBL-opleiding is een fijne combinatie tussen leren en werken.  Een leuke tijd waarin ik van echte vakmensen het vak heb mogen leren.”

Danny van Schaijk, oud-leerling stukadoorsopleiding NOA Opleidingsbedrijf Afbouw