Dekvloerenlegger

Opleiding Dekvloerenlegger

Algemene informatie

Opleiding: Dekvloerenlegger
Niveau: 2
Leerweg: BBL
Duur: 2 jaar

Opleiding: Gezel Dekvloerenlegger
Niveau: 3
Leerweg: BBL
Duur: 1 jaar

Om te beginnen aan de niveau 2 opleiding heb je minimaal een diploma van het VMBO of de Entree opleiding nodig. Een bewijs dat je de eerste 3 jaren van de HAVO of het VWO goed hebt doorlopen is ook voldoende.

Om te beginnen aan de niveau 3 opleiding heb je minimaal een diploma op niveau 2 nodig. De gezelopleiding duurt 1 jaar.

Locaties STUC Werk en Leren

Wat?

Vloeren zijn gemaakt van allerlei materialen. Dan gaat het niet om parket of vloerbedekking, maar om de laag die eronder zit. De dekvloerenlegger weet hoe hij deze vloeren moet aanbrengen en afwerken. In fabriekshallen, magazijnen of garages zijn speciale vloeren nodig. Deze vloeren moeten zeer slijtvast zijn, zeker met vorkheftrucks of olie. Of wat dacht je van een mozaïekvloer in een oud pand?

Als gezel dekvloerenlegger weet je hoe je zelfstandig de vloeren moet aanbrengen en afwerken. Je combineert diverse eenvoudige en complexere technische werkzaamheden met meer organisatorische en leidinggevende taken, alsmede de begeleiding van nieuwe medewerkers/leerlingen.

Waarom?

Bij NOA Opleidingsbedrijf Afbouw heb je baangarantie. Je wordt opgeleid door onze ervaren praktijkinstructeurs en leermeesters bij erkende leerbedrijven, die de kneepjes van het vak kennen en als geen ander weten hoe ze je dit kunnen leren. Met de toenemende vraag naar vakbekwame vloerenleggers een verstandige keuze voor de toekomst.

Waar?

Vind jouw dichtstbijzijnde locatie hier.

Aanmelden

De voordelen van NOA Opleidingsbedrijf Afbouw

 

  • Baangarantie;

 

  • Voor vakmensen, door vakmensen;

 

 

  • Van de afbouw, voor de afbouw;

 

  • Coaching & begeleiding;

 

  • Jarenlange ervaring in opleiden in de afbouw;

 

  • Een baan met toekomst.