Plafond-wand monteur

Bouw opleidingen

Opleiding Plafond-en Wandmonteur

Algemene informatie

Opleiding: Plafond-wand monteur
Niveau: 2
Leerweg: BBL
Duur: 2 jaar

Om te beginnen aan de niveau 2 opleiding heb je minimaal een diploma van het VMBO of de Entree opleiding nodig. Een bewijs dat je de eerste 3 jaren van de HAVO of het VWO goed hebt doorlopen, is ook voldoende. De beroepsopleiding plafond- en wandmonteur duurt 2 jaar.

Locaties STUC Werk en Leren

Wat?

Als plafond- en wand monteur werk je in de droge afbouw en weet je als geen ander hoe je systeemplafonds, vaste wanden en/of plafonds of demontabele wanden moet monteren. Met of zonder ramen en deuren en natuurlijk zorg je voor sparingen in wanden en plafonds voor lichtarmaturen of roosters voor de luchtregulatie. Je werkt graag met je handen en kan zowel individueel als in teamverband werken. Plafond- en wandmontage is een snel groeiende sector met veel duurzame en innovatieve materialen.

Waarom?

Bij NOA Opleidingsbedrijf Afbouw heb je baangarantie. Je wordt opgeleid door onze ervaren praktijkinstructeurs en leermeesters bij erkende leerbedrijven, die de kneepjes van het vak kennen en als geen ander weten hoe ze je dit kunnen leren. En wat zo mooi is aan plafond- en wandmontage? Het is een dynamische sector en je resultaat is direct zichtbaar. Met de toenemende vraag naar vakbekwame plafond- en wand monteurs een verstandige keuze voor de toekomst.

Waar?

Vind jouw dichtstbijzijnde locatie hier.

Aanmelden

De voordelen van NOA Opleidingsbedrijf Afbouw

 

  • Baangarantie;

 

  • Voor vakmensen, door vakmensen;

 

 

  • Van de afbouw, voor de afbouw;

 

  • Coaching & begeleiding;

 

  • Jarenlange ervaring in opleiden in de afbouw;

 

  • Een baan met toekomst.